Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μετράει εκ νέου απώλειες και δεν γνωρίζουμε πότε θα σταματήσει να αιμορραγεί. Ας ελπίζουμε όλοι στο καλύτερο-δυνατό και να επιστρέψουν όλοι στο πόστο και στη δουλειά τους.

Άπαντες οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Γ.Σ. Γλυκών Νερών, που σέβεται τους ανθρώπους, που «υπηρετούν» τον σύλλογο. Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, χρησιμοποίησε την κρατική επιχορήγηση της ΓΓΑ ύψους 3.500 ευρώ, ώστε να πληρώσει τους προπονητές σε μπάσκετ και βόλεϊ και γενικότερα το ανθρώπινο δυναμικό των Γλυκών Νερών.

Η πανδημία έχει προκαλέσει ουκ ολίγα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, όμως η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ζει και βασιλεύει και τα Γλυκά Νερά μας το υπενθύμισαν. Είναι η επιτομή της Αθλητικής Οικογένειας και το μόνο που θα γράψουμε είναι και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Πλησιάζοντας στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, οι περιορισμοί που έχουν τεθεί λόγω της πανδημίας παρατείνουν την αναστολή κάθε αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι καταρχάς την 7η Ιανουαρίου. Στη διάρκεια των δύο αυτών μηνών, από την 3η Νοεμβρίου και μετά, η Διοίκηση του Γ.Σ. Γλυκών Νερών ήταν σε διαρκή επικοινωνία με το προπονητικό staff και με όλους τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την λειτουργία του (Γραμματεία, Διασώστες, Βοηθητικό προσωπικό) σε volley και basket.

Σε μία χρονιά που οι συνέπειες της πανδημίας του covid19 ήταν εξαιρετικά επώδυνες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία, είναι οι πράξεις μίας Διοίκησης που δίνουν υπόσταση στον ορισμό της Αθλητικής Οικογένειας.

Μία τέτοια πράξη ήταν και η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου το ποσό της ειδικής κρατικής επιχορήγησης που χορηγήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (3.500€) σε όλους τους ανθρώπους που χωρίς αυτούς δε νοείται η αγωνιστική λειτουργία και ύπαρξη ενός αθλητικού σωματείου.

Οι σχετικές πληρωμές έγιναν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και με αυτές ο Σύλλογος περιόρισε στο ελάχιστο τις απώλειες εισοδήματος των προπονητών, προπονητριών και συνεργατών για όλο το δύσκολο 2020.

Επισημαίνεται ότι όλες οι τυπικές πληρωμές του Συλλόγου που αφορούσαν την περίοδο έως και τη 2α Νοεμβρίου είχαν γίνει ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ ο Σύλλογος είχε ήδη κάνει χρήση της Εργάνης και του ανοικτού προγράμματος ΟΑΕΔ (με τις 100.000 νέες θέσεις εργασίας) για την περαιτέρω υποστήριξη των ανθρώπων του.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού George Mavrotasv  και τη General Secretariat of Sports για τα μέτρα στήριξης που αποφασίσθηκαν και υλοποιήθηκαν για το 2020 και τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν την υποστήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων και το 2021.

Η ηθική υποχρέωση όλων των αθλητικών σωματείων – ή τουλάχιστον όσων λειτουργούν με διαφάνεια, αρχές χρηστής διαχείρισης και με την αξία του σεβασμού στους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή της αθλητικής μάχης – είναι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους ανθρώπους αυτούς έμπρακτα με αντίστοιχες ενέργειες.

Μαρία, Άρη, Δημήτρη, Στέφανε, Αλεξία, Μαρίνα, Αγγελική, Δημήτρη, Μάριε, Χριστόφορε και Ζωή,

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά και ειδικότερα ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει γρήγορη και ασφαλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν για το Γ.Σ. Γλυκών Νερών, με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τη διοίκηση της ομάδας για τη νοοτροπία της, όλο το διάστημα της πανδημίας. Φυσικά δεν παρέλειψαν ν’αναφερθούν και στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, τονίζοντας πως έχουν όλα τ’ απαραίτητα μέσα, ώστε να κάνουν το καλύτερο-δυνατό για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, όπως και όλη η κοινωνία, περνάει δύσκολες στιγμές από τις αρχές Μαρτίου.

Εμείς, όλα τα μέλη του προπονητικού δυναμικού του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, καθώς από το ξεκίνημα της καραντίνας, αλλά και για το διάστημα από τα τέλη Μαΐου έως και τις αρχές Νοεμβρίου που καταφέραμε να είμαστε στο γήπεδο μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, αισθανθήκαμε ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

Υπήρξε ασφάλεια στο υγειονομικό επίπεδο, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Υπήρξε ασφάλεια στο οικονομικό επίπεδο, με απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές και διαρκή και ανοικτή επικοινωνία για κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.

Ένα ακόμη – και ίσως το σημαντικότερο – δείγμα του πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της συνεργασίας οι άνθρωποι της ομάδας μας, είναι η εξαιρετική κίνησή τους να διαθέσουν όλο το ποσό της έκτακτης επιχορήγησης της Γ.Γ.Α. στους προπονητές και το προσωπικό της ομάδας.

Από την πλευρά μας είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές και στις αθλήτριές μας αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, όταν καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα.

Το αξίζουν όλοι και όλες στην Αθλητική Οικογένεια του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.

Καλές γιορτές σε όλους!

Οι προπονητές μπάσκετ και βόλλεϋ, η Γραμματεία, οι διασώστες και το Βοηθητικό Προσωπικό  του Γ.Σ. Γλυκών Νερών