Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποίησε ότι η ομάδα των Νεανίδων δεν κατέβηκε στον δεύτερο ημιτελικό με την Ηλιούπολη, καθώς μία αθλήτρια του συλλόγου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η ομάδα των Νεανίδων του Παναθηναϊκού δεν κατέβηκε στον δεύτερο ημιτελικό με την Ηλιούπολη και έτσι έχασε το παιχνίδι ανευ αγώνα και την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του τόνισε πως ο λόγος που δεν κατέβηκε η ομάδα έχει να κάνει με το κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε σε αθλήτρια του συλλόγου κατά τα χθεσινά τεστ.

Οι πράσινοι προτίμησαν να χάσουν το παιχνίδι, παρά να διακινδυνέψουν την υγεία των αθλητριών και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι απέσυρε την ομάδα μπάσκετ των νεανίδων από τον αγώνα με τον ΓΣ Ηλιούπολης λόγω κρούσματος Covid στην ομάδα.

Ο Σύλλογος ενημερώθηκε ότι χτες το πρωί μια αθλήτρια της ομάδας μας βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, ο Σύλλογος αποφάσισε την απόσυρση της ομάδας νεανίδων από τον αγώνα με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Ο Παναθηναϊκός δεν διαπραγματεύεται την υγεία αθλητών ή αθλητριών δικών του ή αντιπάλων, ακόμα και αν έχει αγωνιστικό «κόστος».

Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογος από την αρχή της πανδημίας ακολουθεί κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν παρεκκλίνει ποτέ από αυτά.