Η… μαγική νύχτα του θρύλου (σ.σ. the night of the Legend), Βασίλη Σπανούλη, στο ΣΕΦ χθες (17/9) ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τον ίδιο, τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του κατά τη διάρκειά της καριέρας του ως αθλητής, αλλά και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ανάμεσα στις πολλές βραβεύσεις, μία όμως ήταν ξεχωριστή, όπως τόνισε και ο αθλητικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, με ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας μνεία στον Θοδωρή Βαμβακούση.

«Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς. Η ιστορία του Ολυμπιακού μας, αυτοί που μας έκαναν να αγαπήσουμε τον “έφηβο” και στην κερκίδα παρότι του ήταν δύσκολο να έρθει στο γήπεδο ο τεράστιος Θοδωρής Βαμβακούσης. Σας ευχαριστούμε για την τιμή!» ανέφερε σχετικά ο Χρήστος Μπαφές.

O Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού ετοίμασε ένα κάδρο με την ερυθρόλευξη φανέλα του Σπανούλη με το Νο 7, την οποία παρέδωσαν στον Kill-Bill ο πρόεδρος και εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά Αργύρης Καμπούρης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Παραγυιός, ο Μάκης Κατσαφάδος, ο Σούλης Ράμμος, ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος, ο Γιάννης Κουκής και ο Βασίλης Ντάκουλας.