Ο Φ.Ο.Τ. Χαλανδρίου τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να μεγαλώσει σαν σύλλογος εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ (τα πηγαίνει περίφημα, μετρώντας συνεχόμενες ανόδους), όμως τις γιορτινές μέρες, έκανε πολλά παιδιά να χαμογελάσουν και να αισθανθούν όμορφα.

Με τη βοήθεια των οικογενειών της ομάδας μαζεύτηκαν τρόφιμα και παιχνίδια, ενώ ο σύλλογος  προσέφερε και μπάλες στο ίδρυμα Χατζηκώνστα, την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτή η πρωτοβουλία, έδωσε χαρά στα παιδιά του Ιδρύματος, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα για μελλοντικό φιλικό παιχνίδι. Ο Φ.Ο.Τ. πρωτοπορεί εκ νέου κι εμείς, δεν μπορούμε παρά να του βγάλουμε το καπέλο.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου και το ευχαριστώ στις οικογένειες, που βοήθησαν ώστε αυτό το εγχείρημα να γίνει πραγματικότητα: «Αντιπροσωπεία των προπονητών και του ταμία του συλλόγου, πήγαμε στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα και παραδώσαμε 20 κούτες γεμάτες τρόφιμα, 3 σακούλες με παιχνίδια για τα παιδιά καθώς και 6 μπάλες προσφορά της ομάδας. Μας υποδέχθηκε η πρόεδρος του ιδρύματος κυρία Βάσω Γεννηματά και ο διευθυντής κύριος Λεωνίδας Δραγουμάνος που μας ανέλυσαν το έργο του ιδρύματος ενώ ευχαρίστησαν όλους για τη σημαντική προσφορά. Έγινε και μια συζήτηση να κάνουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι με τα παιδιά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα από αυτή την προσπάθεια και είμαστε σίγουροι ότι θα είστε μαζί μας και σε αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και χαρά για τις οικογένειές σας».