Η οπαδική βία στα ελληνικά γήπεδα, αντί να μειώνεται, αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το makthes.gr, άναυδοι έμειναν οι θεατές και οι γονείς ανηλίκων αθλητών σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ, όταν ομάδα οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ έσπασε την πόρτα του γηπέδου και εισέβαλε στο Ιβανώφειο, ψάχνοντας οργανωμένους του Ηρακλή!

Την Κυριακή (02/04), συγκεκριμένα, διεξαγόταν ο αγώνας πρωταθλήματος εφήβων μεταξύ της ομάδας Δέκα και του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά μια ομάδα περίπου 40 ατόμων έσπασε με λοστό την κλειδαριά από πόρτα θύρας του γηπέδου και εισέβαλε στο γήπεδο φωνάζοντας.

Όπως ήταν λογικό επικράτησε αναστάτωση, με τους γονείς να τρομοκρατούνται και να ζητάνε την απομάκρυνση τους από την αστυνομία. «Έψαχναν να κάνουν κακό. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Ευτυχώς δεν βρήκαν γιατί θα είχαμε δράματα. Ζητήσαμε από την αστυνομία να τους απομακρύνει αλλά μας απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι» δήλωσε στο makthes.gr πατέρας αθλητή, που παρακολουθούσε τον αγώνα στις κερκίδες.

Το συγκλονιστικότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι ένας από τους οπαδούς παρακολουθούσε τον εφηβικό αγώνα κρατώντας λοστό στα χέρια!