Ο μάνατζερ του Λευτέρη Μαντζούκα,Μάριος Ολύμπιος, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντέδρασε ο νεαρός φόργουορντ όταν δέχθηκε επίθεση απ τον Μπέικον.

Ο Ντουέιν Μπέικον αποκάλυψε ότι χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης, αυτό ήταν το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα και αυτό τον οδήγησε στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό.

Μετά από το Instagram LIVE του Αμερικανού, στο οποίο μίλησε για πολλά απ’ όσα έζησε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ο ατζέντης του Έλληνα φόργουορντ τον αποθέωσε (τον Μαντζούκα) με δημοσίευσή του στο Facebook.

“Δεν είσαι ακόμα 20 ετών και παίζεις με ρόλο στον Παναθηναϊκό. Έχεις να διαχειριστείς μεγάλη πίεση απέναντι στον εαυτό σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν και σε έκαναν επαγγελματία από 17 ετών. Παράλληλα, το αίμα σου βράζει, αλλά ακόμη και τότε φέρεσαι επαγγελματικά και δεν κάνεις το εύκολο, δεν χτυπάς πίσω, αλλά αποχωρείς περήφανα για το καλό της ομάδας και το καλό όλων. Λευτέρη Μαντζούκα, είμαι μόνο περήφανος για εσένα και είναι τιμή μου που σε εκπροσωπώ. Είσαι γεννημένος ηγέτης, γιατί μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ. Μπράβο σου. Το μέλλον σου ανήκει” ήταν τα λόγια του Μάριου Ολύμπιου.