Ένας μικρός… χαμός έχει γίνει στη Σερβία, καθώς όπως αναφέρουν ο Εργκίν Αταμάν άσκησε «βέτο» και ο Βασίλιε Μίσιτς δεν θα αγωνιστεί στον «τελικό» με την Τουρκία.

Και ξαφνικά… χαμός ανάμεσα σε Σερβία (4-3 ρεκόρ) και Τουρκία (3-4 ρεκόρ), με τον Βασίλιε Μίσιτς να βρίσκεται στην μέση και το φόντο να έχει τον αγώνα της Δευτέρας (14/11), που μπορεί να δώσει ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι «πλάβι» υποδέχονται τους Τούρκους στο Βελιγράδι σε ένα ματς… ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στον Όμιλο της Ελλάδας. Ο back to back πρωταθλητής της Euroleague, λοιπόν, αναμενόταν κανονικά στην πατρίδα του, με στόχο να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Τουρκίας και της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, άσκησε… βέτο και απαγόρευσε στον Μίσιτς, που είναι παίκτης του στους πρωταθλητές Ευρώπης, τη συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας.

Όπως τονίζουν οι Σέρβοι, ο «Βάσα» ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς γνωρίζει τη σημασία του στον… δρόμο της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλέον, μένει να φανεί αν αυτή η απόφαση του Αταμάν επηρεάσει τις σχέσεις του με τον κορυφαίο παίκτη της Euroleague, που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του στην Εφές.