Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον Νίκο Ζήση και τον Δήμο Ντικούδη, ενώ παρέμβει εξ αποστάσεως και ο Δημήτρης Ιτούδης.

Οι άνθρωποι της ΕΟΚ… τρέχουν όλα τα ζητήματα για την Εθνική και η συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ήταν μόνο η αρχή. Οι Νίκος Ζήσης και Δήμος Ντικούδης ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και συζήτησαν με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετκούνμπο σε άριστο κλίμα.

Μάλιστα, υπήρξε και… εξ αποστάσεως παρέμβαση από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Στο Μιλγουόκι ταξίδεψαν ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, προκειμένου να συναντήσουν και να συζητήσουν από κοντά με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ανδρών έχει ένα πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με την… εξ αποστάσεως παρέμβαση και του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος μίλησε με τους παριστάμενους και έγιναν οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά το πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Ολοι συμφώνησαν στην ανάγκη διαρκούς επαφής, τονίζοντας τη χρησιμότητα της δια ζώσης… εναρκτήριας συνάντησης που έγινε στις ΗΠΑ, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται».