Μια αντιπροσωπεία, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, συναντήθηκε με τον Πάολο Μπανκέρο στο Ορλάντο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο σταρ των Μάτζικ να ενταχθεί στην εθνική Ιταλίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οριστική απάντηση για το αν ο Μπανκέρο θα παίξει με την ιταλική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 δεν έχει δοθεί, ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του δείχνει πρόθυμος και ανυπόμονος να βοηθήσει.

«Ο Πάολο Μπανκέρο έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ανοιχτός στην εθνική επιφυλάσσοντας το δικαίωμα να επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητά του κατά τη διάρκεια της σεζόν», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, με τη συνάντηση του παίκτη με την ιταλική αποστολή να πηγαίνει καλά.

Στη συνάντηση που έγινε στο Ορλάντο, ο Μπανκέρο συνοδεύτηκε από τον πατέρα του Μάριο και τους ατζέντηδες με επικεφαλής τον Μάικ Μίλερ, πρώην παίκτη του NBA.

«Είμαι χαρούμενος με τις συζητήσεις που είχαμε τις τελευταίες ημέρες και για την εξαιρετική σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Ο Πάολο είναι ένα υπέροχο παιδί» ανέφερε μετά τη συνάντηση ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο.