Η Σερβία, όντας το μεγάλο φαβορί κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με τρομερό μπάσκετ κατάφερε να πάρει πολύ εύκολα το ροζ φύλλο του αγώνα (90-47). Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετώπισαν κανένα θέμα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και πήραν εύκολα τη νίκη-πρόκριση. Φοβερός Μπιέλιτσα, τον ακολούθησαν Μαριάνοβιτς και Γκούντουριτς.

Στο παιχνίδι:

Τόσο στο πρώτο, όσο και το δεύτερο δεκάλεπτο, η Σερβία ήταν το απόλυτο αφεντικό και χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα πήρε διψήφια διαφορά, την οποία και κράτησε ως το τέλος του ημιχρόνου (49-26). Η πρώτη περίοδος σταμάτησε στους +9 (23-14) για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς, ενώ και στο στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαριάνοβιτς έκανε ό,τι ήθελε, έχοντας φτάσει τους 10. Για τους Πουερτορικανούς ο Πινέιρο είχε 6.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Σερβία ήταν κυρίαρχη του αγώνα και έφτασε να προηγείται ακόμα και με 40 (83-43) πόντους λίγο πριν το φινάλε. Το τελικό 90-47, αποδεικνύει πλήρως την εικόνα ενός διαδικαστικού παιχνιδιού, τόσο για τους νικητές, όσο και για τους ηττημένους.

Στατιστικά: