ΜπιέλιτσαΟ Νεμάνια Μπιέλιτσα έκανε λόγο για ανάγκη περισσότερου σεβασμού στο σύνολο, αναφέρθηκε στις ΗΠΑ και το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του παίκτη ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Talkbasket.net:

Για την Σερβία: «Πρέπει να σεβόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Εννοώ σεβασμό στο πώς παίζουμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει επομένως να παίζουμε περισσότερο ως σύνολο. Είναι λογικό γιατί βρισκόμαστε μαζί για δέκα μέρες. Πρέπει να επικοινωνούμε περισσότερο, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Είναι μια δυνατή διοργάνωση. Τα πάντα είναι ανοικτά. Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πολλούς παίκτες, αλλά παραμένουν το μεγάλο φαβορί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Αυστραλία και η Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα παλέψουν για τα μετάλλια, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται. Η ώρα για το τζάμπολ πλησιάζει, αλλά έχουμε ακόμα λίγο χρόνο για δουλειά».

Για την καριέρα του στο ΝΒΑ: «Παίζω εκεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Βρήκα το ρόλο μου και αισθάνομαι υπέροχα στο Σακραμέντο. Οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι. Έχουμε νεανική ομάδα και κάποια στιγμή θα παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ, αλλά δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Ανήκω στο ΝΒΑ και θέλω να μείνω εκεί».