Ο σέντερ της Εθνικής ομάδας Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο: «Για πρεμιέρα πήγαν όλα πολύ καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή, όμως το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη».

Σχετικά με το μαρκάρισμα των Ντούμπλιεβιτς και του Βούτσεβιτς είπε: «Μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες. Εγώ και ο Μπουρούσης ήμασταν προετοιμασμένοι. Τους είχαμε δει στο βίντεο και αντεπεξήλθαμε και βοηθήσαμε πάρα πολύ».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Είχαμε πολλά να δώσουμε. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικα να τα διορθωσουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα.

Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς αυτό που γίνεται με τους Κινέζους εδώ. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».