Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Team USA έμεινε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, με το πέρας του φιλικού κόντρα στην Ισπανία. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του σε όλο το 40λεπτο, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά κρίσιμες καταστάσεις, εστιάζοντας στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τα πόδια μας στη φωτιά και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Ήταν σαν ένα… βάπτισμα για εμάς. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, παίκτες, προπονητές, όλα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν μια καλή εμπειρία», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Σχετικά με τις κρίσιμες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς σημείωσε: «Υπήρχαν πολλές στιγμές που ήταν δύσκολες για εμάς. Η νίκη ή η ήττα είναι πραγματικά ασήμαντες αυτή τη στιγμή. Πιο πολύ θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να μένουμε ενωμένοι και να εκτελούμε ως ομάδα όλοι μαζί. Η ισπανική ομάδα είναι εκπληκτική στον τρόπο που διαβάζει το παιχνίδι και πραγματικά μπορείτε να δείτε την εμπειρία που έχουν.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε κοντά σε αυτό το κομμάτι επιθετικά αν και είναι δύσκολο να γίνει αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά ήταν ένα σπουδαίο παράδειγμα για εμάς αυτό που είδαμε. Ήμουν ενθουσιασμένος με την άμυνά μας. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά για ένα νέο γκρουπ, επικοινωνώντας ο ένας με τον άλλο. Πήραμε τα ριμπάουντ. Δεν το είχαμε κάνει με τόση συνέπεια ως τώρα. Θεωρώ πως κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σε γενικές γραμμές».