Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε την ατάκα που είχε κάνει για τις ΗΠΑ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία φυσικά έγινε… viral.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν ήθελε να δείξει ασέβεια προς την Team USA.

Λίγο μετά τη σερβική νίκη επί των Αμερικανών για τους αγώνες κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο «Σάλε» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Αντιδράσαμε καλά. Κοιμηθήκαμε στα κρεβάτια μας και σκεφτήκαμε καλά. Όλα αυτά τα ταξίδια στη διοργάνωση δεν μας βοήθησαν. Πιστεύω πως οι παίκτες μου βγήκαν με πρόθεση να είναι ανταγωνιστικοί. Ήθελαν να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Ήθελα να τους δώσω κίνητρο, να τους δείξω πως είμαστε μαζί, ακόμα και όταν δεν πάμε καλά. Όταν είμαστε ενωμένοι φτάνουμε μακριά.

Αυτό διδάσκω κάθε μέρα. Έτσι παίξαμε σε αυτό το ματς. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, σουτάραμε καλά. Δεν ήταν έτοιμοι οι παίκτες των ΗΠΑ. Βέβαια, έχουν μεγάλη ομάδα και αντέδρασαν. Όμως, είχαμε αυτοπεποίθηση. Βρήκαμε μεγάλα σουτ και παιχνίδι στη ρακέτα. Στην άμυνα κάναμε εξαιρετική δουλειά. Είναι μια καλή νίκη για εμάς. Βλέπουμε για τι είμαστε ικανοί. Πρέπει να τιμήσουμε τη διοργάνωση μέχρι τέλους και θα το κάνουμε».