Ο Μίλος Τεόντοσιτς σχολίασε την παρουσία του στην εθνική Σερβίας, τονίζοντας πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να μην δεχθεί την κλήση του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο mozzartsport.com και μίλησε για τις συνθήκες στην ομάδα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι μία δύσκολη περίοδος, σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Δεν μπορούμε όμως να ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν λειτουργούμε έτσι».

Για την συνεργασία του με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, σημείωσε: «Ο Ιγκόρ είναι ένας σπουδαίος πρπονητής, με ποιότητα. Τον γνωρίζουμε καλά. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας, την χημεία μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα δώσουμε ό,τι έχουμε».

Για όσους αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στην Εθνική: «Κάθε παίκτης και κάθε άνθρωπος κάνει την επιλογή του. Είσαι εδώ; Θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν είσαι; Είναι όλα καλά. Το κοινό δεν πρέπει να το αποδεχτεί αυτό με άσχημο τρόπο. Είναι δύσκολο όταν κάποιος δεν έρχεται, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι. Για εμένα και την γενιά μου, η Εθνική είναι “υποχρέωση”. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πεις ότι δεν παίξεις. Το δέχομαι μόνο αν είσαι τραυματίας και δεν μπορείς. Δεν είναι θέμα επιθυμίας».

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον Σέρτζιο Σκαριόλο και το μέλλον του: «Έχω φιλική σχέση με τον Σάλε. Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν συναισθήματα. Είναι όλα για την δουλειά. Δεν περίμενα να φύγει, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Έχω μιλήσει με τον Σκαριόλο, θα δούμε μετά το τουρνουά τι θα γίνει. Δεν σκέφτομαι την Βίρτους τώρα».

Προηγούμενο άρθροΚιν: “Δεν μιλάω σε κανέναν για περισσότερο από πέντε λεπτά, ούτε με την γυναίκα μου”
Επόμενο άρθροΑ1 Χάντμπολ Γυναικών: Εκκίνηση στους τελικούς μεταξύ των πρωταθλητριών και των πρωτάρων