Μήνυμα το οποίο φανερώνει αποχώρηση, δημοσίευσε ο Ηλίας Καντζούρης, ευχαριστώντας την ομάδα, τον κόσμο, αλλά πάω απ’ όλα τους παίκτες του.

Ο έμπειρος προπονητής έκλεισε μία διετία στον πάγκο των «θαλασσί» και μένει να φανεί εάν θα συνεχίσει ή θα αναζητήσει άλλου τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Καντζούρη:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στον οργανισμό, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να στήσω και να λειτουργήσω μαζί με τους συνεργάτες μου την ομάδα έτσι όπως την είχα στο μυαλό μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και σε όλο το σταφ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, που συνετέλεσαν στη δημιουργία του πραγματικά πολύ όμορφου κλίματος εντός της ομάδας με ειλικρινείς και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.

Φυσικά, πάνω από όλα στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τα έδωσαν όλα για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τέλος, σε όλους όσους ήρθαν και μας στήριξαν παντοιοτρόπως. Η Ρόδος είναι ένα φανταστικό μέρος και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Μετά τιμής,

Καντζούρης Ηλίας».