Ο Τζοέλ Εμπίντ δήλωσε ότι το γόνατό του είναι σε καλή κατάσταση και ετοιμάζεται προκειμένου να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ταλαιπωρήθηκε πολύ την φετινή σεζόν με τον τραυματισμό του στο γόνατο. Αυτό οδήγησε σε πρόωρο φινάλε της σεζόν για τους Σίξερς, αφού με τον σταρ τους ανέτοιμο αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs. Ο θηριώδης ψηλός ωστόσο θεωρεί ότι θα αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Εμπίντ είναι μέλος της 12αδας της Team USA και με τον κόσμο να αναρωτιέται αν θα δώσει το παρών, δήλωσε: “Τα πάω καλά. Ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες” δήλωσε αρχικά ο All Star σέντερ, για να προσθέσει: “Θα είναι σημαντικό για εμένα, επειδή το ονειρεύομαι από τότε που ήμουν παιδί”.

Κλείνοντας, ο σταρ των Σίξερς αναφέρθηκε και στην απόφασή του να προτιμήσει την Team USA από την Γαλλία ή το Καμερούν: “Τα τελευταία χρονια, κάθε απόφαση που πήρα είχε ως προτεραιότητα την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου, ο γιος μου, η ευκαιρία να εκπροσωπήσω μία χώρα όπως οι ΗΠΑ, με το παιδί μου να έχει γεννηθεί εδώ… Αγαπώ την χώρα μου (σ.σ Καμερούν), αλλά ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.