Ο Ολυμπιακός ζητώντας το πρωτάθλημα στα χαρτιά πέτυχε την αναβολή της απονομής που μετατίθεται μέχρι να πάρει οριστική απόφαση το ΑΣΕΑΔ. Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η απονομή στον Παναθηναϊκό αναβάλλεται.

Το τρίτο ημίχρονο των τελικών της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι γεμάτο και έντονο. Και έχει και συνέχεια ακόμα και μετά την κόρνα της λήξης στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις που έχει καταθέσει η ομάδα για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, την οποία θεωρούν αντικανονική στον Ολυμπιακό.

Αυτή η κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή της απονομής του πρωταθλήματος, η οποία μετατίθεται μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση από το ΑΣΕΑΔ. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει απονομή στις 18.30 στη Λεωφόρο.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την αναβολή της στέψης:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.