Η Μυριέλλα Φασούλα κατέκτησε την 3η θέση με την Αβενίδα, στην Ευρωλίγκα και εξέφρασε τα παράπονά της, για τα συγχαρητήρια που δεν δέχτηκε ποτέ απ’ την ΕΟΚ.

H Φασούλα κέρδισε με την Αβενίδα την 3η θέση στο Final Four της Euroleague Γυναικών, μετά τη νίκη επί της Usk Praha με 71-59. Λίγο αργότερα, εξέφρασε με ειρωνικό τρόπο τα παράπονά της για την ΕΟΚ, γράφοντας στο Twitter: «Με χαρά δέχτηκα τα συγχαρητήρια των υπευθύνων για το μπάσκετ γυναικών της Ελλάδας για την κατάκτηση με την ομάδα μου της 3ης θέσης στην Ευρωλίγκα».

Το κείμενο αυτό συνοδευόταν από μία φωτογραφιά που έδειχνε ότι δεν υπήρχε κανένα εισερχόμενο μήνυμα και ακολούθησε λίγο μετά η αντίδραση του Χρήστου Βασιλειάδη, που έχει την θέση του υπεύθυνου για το μπάσκετ γυναικών.

Μετά τα «συγχαρητήρια» και μία μικρή ιστορία, ο Βασιλειάδης σημείωσε: «Την ανάρτησή σου θα μου επιτρέψεις να μην την σχολιάσω… Είναι μέρα χαράς για όλους μας».

Η Φασούλα δεν άφησε αναπάντητη την… σπόντα, γράφοντας με την σειρά της: «Όχι δεν επιτρέπω να την σχολιάσετε. Ευχαριστώ».

Δείτε εδώ τα σχετικά ποστ: