Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδία μπάσκετ βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, πριν τον αγώνα της Κυριακής (28/11) με τη Λευκορωσία και στάθηκε και στη σημασία της παρουσίας του Νίκου Γκάλη στον αυριανό αγώνα.

Ο κ.Λιόλιος ανέφερε ότι ήδη ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της Εθνικής, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να δώσει επίσημο αγώνα μετά από 34 χρόνια και αναφορικά με την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνδρειο, στον αυριανό αγώνα τόνισε ότι αποτελεί ένα έμβλημα για το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που η Εθνική ομάδα είναι στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και που ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια γιατί είναι κάτι που επιθυμούσε πολύ. Το ότι ο αγώνας θα γίνει σε αυτό το γήπεδο σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Εγώ είμαι περήφανος απλά και μόνο που βρίσκομαι εδώ. Εννοείται πως είμαι αισιόδοξος και εννοείται πως θα είμαστε όλοι μια ψυχή και μια φωνή για να κερδίσει η Εθνική ομάδα, που είναι η ομάδα όλων μας. Είναι η ομάδα που ενώνει όλους μας, είναι πάνω από σωματεία και περιοχές, είναι στην κορυφή και την ψυχή όλων μας», τόνισε,

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στον αγώνα με τη Λευκορωσία, ο κ. Λιόλιος ανέφερε:

«Ο Νίκος Γκάλης δεν είναι απλώς ένας παίκτης, αλλά ένα έμβλημα του ελληνικού μπάσκετ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ένας άνθρωπος που μας ενώνει διαχρονικά και διαπολιτιστικά. Η παρουσία του στο γήπεδο την Κυριακή δείχνει ποια είναι η επόμενη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ: άνθρωποι που το πήραν στις πλάτες τους και πετούν πάλι μαζί μας για να συνεχίσουμε και να οδηγήσουμε το ελληνικό μπάσκετ σε νέες επιτυχίες».