Ο Άγγελος Παπανικολάου καλωσόρισε άλλον έναν άνθρωπο του μπάσκετ τον Αμφιλοχιώτη Θανάση Κυβερνήτη στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας ακόμα «σκαπανέας» του μπάσκετ τάσσεται στο πλευρό μας, με στόχο την υλοποίηση της περαιτέρω ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ. Ο Αμφιλοχιώτης, Θανάσης Κυβερνήτης, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη. Καλώς όρισες, Θανάση…

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς:

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ). Αποδεχόμενος την πολύ τιμητική για μένα πρόσκληση του υποψηφίου προέδρου κύριου Άγγελου Παπανικολάου αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου στην διάθεση των σωματείων με μοναδικό γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη τού μπάσκετ, του αθλήματος που υπηρέτησα από μικρό παιδί από διαφορετικές θέσεις.

Το όραμα και ο σχεδιασμός του κ. Παπανικολάου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πιστεύω ακράδαντα ότι διασφαλίζει για το Ελληνικό μπάσκετ την επόμενη μέρα ελπιδοφόρα, δημιουργική και με συγκεκριμένους αναπτυξιακούς στόχους προκειμένου το άθλημα όλων των Ελλήνων να συμβαδίζει με τα δεδομένα της νέας εποχής.

Με ειλικρινή σεβασμό στο παρελθόν, αγάπη και ανιδιοτέλεια θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια υλοποίησης ενός νέου ελκυστικού μοντέλου λειτουργίας/διαχείρισης τόσο της ομοσπονδίας όσο και των Ενώσεων που θα διασφαλίζει συνεργασία, εξέλιξη και ανάπτυξη για όλους τους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση

Θανάσης Κυβερνήτης

Προηγούμενο άρθροΧωρίς 7 παίκτες κόντρα στη Ζενίτ ο Ερυθρός Αστέρας!
Επόμενο άρθροΆνετη νίκη και τώρα προημιτελικά για την Εθνική