Ο Άγγελος Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε εκτός από το Δ.Σ. της ΕΟΚ, συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, υπενθυμίζοντας πως κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την αλλαγή σελίδας.

Η παράταξη του Άγγελου Παπανικολάου συγκέντρωσε 90 ψήφους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΟΚ και έμεινε εκτός Δ.Σ. δίνοντας συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο για την επιτυχία του στις εκλογές:

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Είμαι πεπεισμένος ότι με το πλάνο και τον ενθουσιασμό που δείχνει να έχει, θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανέθεσε η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παραγόντων.

Παράλληλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στα νέα μέλη του ΔΣ όσο και σε όλους όσοι θέλησαν να αναμιχθούν ενεργά, καταθέτοντας υποψηφιότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκα στο νέο ΔΣ, παραμένω στις «επάλξεις», με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι αυτής της προσπάθειας. Όπως άλλωστε έχω πει, κανείς δεν περισσεύει στην αλλαγή σελίδας στην Ε.Ο.Κ.»