Οι Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Φάνης Χριστοδούλου και Βάσω Στασινού, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα (28/9) τα γραφεία της ΕΣΚΑ, συνομιλώντας με τον πρόεδρο της μεγαλύτερης ένωσης στην Ελλάδα Γιάννη Αλεξόπουλο. Η κουβέντα ήταν εποικοδομητική κι έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης το 1987 παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στον έμπειρο παράγοντα, ο οποίος δεν άνοιξε τα χαρτιά του ακόμη…

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΕΣΚΑ για την επίσκεψή τους στον πρόεδρο της Ένωσης, Γιάννη Αλεξόπουλο «τα γραφεία της Ένωσης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 28/09/2020 ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ κ. Παναγιώτης Φασούλας, μαζί με τους συνεργάτες του κ. Βάσω Στασινού, κ. Φάνη Χριστοδούλου και κ. Ευθύμη Ρεντζιά.

Η επίσκεψη του κ. Φασούλα είχε ως σκοπό να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α κ. Γιάννη Αλεξόπουλο και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης για τις θέσεις του αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και το πρόγραμμα που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.»