Ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε με την παράταξη του στην Λάρισα και είχε συνομιλία με εκπροσώπους από τα σωματεία του Νομού.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, συνοδευόμενος από τον Ευθύμη Ρεντζιά, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) Κώστα Νικάκη και τη Βάσω Στασινού, βρέθηκαν στη θεσσαλική πόλη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) Αντώνης Παπαγιαννούλης, που υποστηρίζει τον Παναγιώτη Φασούλα και την ομάδα του.

Στον υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό χώρο του Medical Project, πραγματοποιήθηκε μια ανοιχτή και γόνιμη συζήτηση με εκπροσώπους από τα σωματεία του Νομού Λάρισας.

Μετά τις τοποθετήσεις του Παναγιώτη Φασούλα και των συνεργατών – συνυποψηφίων του δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκομένους παράγοντες να θέσουν ερωτήματα αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη του μπάσκετ, τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο αλλά και για την πορεία του αθλήματος μέσα από τον εκσυγχρονισμό λειτουργίας της Ομοσπονδίας.