Η Αρμάνι Μιλάνο αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλο», έχοντας εξωπραγματική αμυντική προσήλωση απέναντι στον Παναθηναϊκό με 77-64. Κορυφαίος για τους Ιταλούς ήταν Μπράντον Ντέιβις, έχοντας κομβική βοήθεια από τον Μπίλι Μπάρον. Από το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς αξιοπρεπέστατα στάθηκε ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ… ξύπνησε ο Άντριου Άντριους.
Το ματς

Στα πρώτα λεπτά της εναρκτήριας περιόδου κυριάρχησε η άμυνα, όμως αμφότερες οι ομάδες στηρίχθηκαν σε… κολώνες για να δώσουν αρχή, μέση και τέλος στις επιθέσεις τους. Γρήγορα η Αρμάνι Μιλάνο στράφηκε στον Μπράντον Ντέιβις στο χαμηλό ποστ και κατόρθωσε να βρει ρυθμό. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Νέιτ Γουόλτερς έδωσε πυγμή με δύο τρίποντα που σημείωσε, ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης. Από τα μισά και έπειτα, ανέβηκε αισθητά η ένταση και το δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 20-18.

Στο επόμενο δεκάλεπτο η Αρμάνι ήταν ανώτερη και με τον Μπίλι Μπάρον να… βγάζει το όπλο του, έλαβε επιθέσεις και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Νικολό Μέλι ήταν εκεί – όπως πάντα – για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα και ο Τομάσο Μπαλτάσο συνείσφερε πέντε πόντους στην εξίσωση.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 33-40, 53-58, 64-77

Περισσότερα σε λίγο…