Θλίψη στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, αφού ο, επί χρόνια γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, έφυγε απ΄τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΕΣΑΚ – πλέον γνωστός ως ΕΣΑΚΕ – την σεζόν 1992/93, έχοντας για χρόνια ρόλο αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, πριν διαδεχθεί τον Κώστα Ρήγα στην θέση του Γενικού Διευθυντή. Στο ξεκίνημα του 2022 συνταξιοδοτήθηκε, αποχωρώντας από τον ΕΣΑΚΕ, αφήνοντας πίσω του μία πορεία 30 χρόνων.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητηριά της:

“Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.