Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του Super Cup, ο ΕΣΑΚΕ, ευχαρίστησε την Ρόδο για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Το Super Cup 2022 by aegean islands ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, αφού η διοργάνωση πήρε πολύ καλό βαθμό και η Ρόδος απέδειξε πως μπορεί να δώσει πολλά στο άθλημα. Μία μέρα μετά από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωσης προς όλους όσοι βοήθησαν να κυλήσουν όλα ομαλά.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ευχαριστούν την Ρόδο για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Super Cup 2022 by aegean islands.

Η Ρόδος, οι αρχές του νησιού και οι απλοί φίλαθλοι “αγκάλιασαν” την διοργάνωση με αποτέλεσμα σε όσες και όσους συμμετείχαν και το παρακολούθησαν από κοντά ή τηλεοπτικά να μείνουν οι καλύτερες εντυπώσεις.

Ταυτόχρονα έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ με την παρουσία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φίλων και των δύο αντιπάλων στον μεγάλο τελικό σε αθλητική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

Ο ΕΣΑΚΕ αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να θεσμοθετήσει το Super Cup και για την ανάθεση της φετινής διοργάνωσης στην Ρόδο, διότι ιδιαίτερα το Super Cup 2022 by aegean islands αποτέλεσε “διαφήμιση” για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Νοτιού Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμο Ρόδου και τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη, την διοίκηση και το προσωπικό της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, τους χορηγούς μας, την Ελληνική Αστυνομία, το προσωπικό του γηπέδου της Καλλιθέας, το “Νεστορίδειο Μέλαθρο” – Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση.

Πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της Ρόδου που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ”