Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Καρβέλας, έκανε τη δική του, αυστηρή τοποθέτηση αναφορικά με την αντιπαράθεση γύρω από την απόδοση των διαιτητών στην αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με το Περιστέρι.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στους κύκλους του Ηρακλή η απόδοση των διαιτητών στην αναμέτρηση των Θεσσαλονικέων κόντρα στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως έγιναν πολλά λάθη εις βάρος τους, όμως μέχρι πρότινος δεν έχουν προβεί σε κάποια σχετική κίνηση.

Τα λόγια του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Δημήτρη Καρβέλα, είναι η πρώτη σχετική τοποθέτηση από αρμόδια χείλη και μέσω αυτής, ο αξιωματούχος του Ηρακλή έστειλε μια προειδοποίηση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μέσω του «iraklisbc.gr»:

«Το ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν φανερώνει ή εκφράζει κάποια αδυναμία της διοίκησης μας, αλλά εμείς θέλουμε και θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος και πάνω απ’ όλα ενωμένος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη διαιτησία και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών για τον αγώνα όπου όλοι είδαν τι έγινε.

Η δήλωση μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε. Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σα να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο!».