Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3 και μίλησε για το ξεκίνημά του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και στο επίπεδο της Basket League.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Η αλλαγή προπονητή φέρνει άλλη ψυχολογία. Στα πρώτα παιχνίδια αυτό φάνηκε. Από εκεί και μετά ο προπονητής προσθέτει δικά του πράγματα, οι παίκτες αρχίζουν και προσαρμόζονται. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές.

Έχουμε βελτιώσει την επιθετική μας λειτουργία στο τομέα τόσο της κυκλοφορίας της μπάλας όσο και στους αυτοματισμούς. Θα πρέπει στη διακοπή να δουλέψουμε στην άμυνα. Θέλουμε να δούμε το τι μπορούμε να πετύχουμε με το υπάρχον υλικό διότι ο στόχος είναι και η οικονομική κανονικότητα της ομάδας».

Για τους στόχους της σεζόν, σημείωσε: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για στόχους. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, περιμένουμε να δούμε τη βελτίωση, να αρχίσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα σκαλοπάτι από τις υπόλοιπες ομάδες. Η ΑΕΚ μπορεί σε σειρά αγώνων να του κάνει νίκες. Περιστέρι και Προμηθέας συμπληρώνουν την πρώτη «γραμμή». Ειδικά το Περιστέρι έκανε πολλές αλλαγές και θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά του. Θα έλεγα πως οι υπόλοιπες ομάδες… βράζουν στο ζουμί τους».