Ο Δημήτρης Οικονόμου στάθηκε στην ανάγκη άμεσης παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης αλλά και στο ποσό που χρειάζεται η ομάδα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το μέλος του δ. σ. της ΚΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio» και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. «Στον Άρη δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ο κ. Γουλιέλμος δεν τοποθετείται με σαφή τρόπο για να μπορέσει να πάει το τμήμα στην επόμενη μέρα. Εμείς κληθήκαμε από τον ΑΣ τον Δεκέμβριο για να βγάλουμε την ομάδα από μία πολύ άσχημη κατάσταση. Με θυσίες οικονομικές, με πολύ δουλειά καταφέραμε να αλλάξουμε τα πράγματα οικονομικά, ενώ και στο αγωνιστικό ήμασταν σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο, πηγαίναμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα σωζόμασταν. Αυτό που μας έχει αγανακτήσει είναι ότι ο κ.Γουλιέλμος δεν δίνει μία απάντηση. Είτε να παραχωρήσεις τις μετοχές, είτε να έρθει να διοικήσει. Έχει τον Άρη σε μία ομηρία. Είναι εγκληματικό αυτήν την στιγμή κάποιοι άνθρωποι να καταβάλουν χρήματα για μία ξένη εταιρία».

Αναφέρθηκε στην πρόταση που κατατέθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. «Η πρόταση είναι να δοθούν οι μετοχές σε 9 ή 18 μεσεγγυούχους. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά δεν τα γνωρίζω αλλά τα γνωρίζει ο κ.Αρβανίτης. Ρώτησε ο κ.Γουλιέλμος για το που θα πάει η ομάδα. Ο κ.Αρβανίτης του απάντησε ότι οι μετοχές θα πάνε στον Α.Σ. και θα αποφασίσει ο λαός του Άρη το τι θα γίνει. Είπε ότι το βλέπει θετικά, ότι θα απαντήσει την Παρασκευή αλλά δεν πήραμε απάντηση. Όταν τρέχουν πράγματα όμως, ότι μας παίρνουν τηλέφωνα παίκτες, όταν πρέπει να παρθούν αποφάσεις πως να δράσουμε εμείς; Δεν γίνεται να αφήσουμε την ομάδα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να χάνουμε και παίκτες», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τις απόψεις του κ. Γουλιέλμου. «Ανέφερε (ο Δημήτρης Γουλιέλμος) ότι υπάρχει κάποιος που θα έδινε κάποια χρήματα για να πάρει τις μετοχές. Το όνομα του κ. Αλευρογιάννη δεν νομίζω ότι υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά ακόμη και να υπήρχε δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει το καράβι εκεί που πρέπει».

Αναφέρθηκε και στο ποσό που θα πρέπει να συγκεντρώνει ο Άρης ενόψει της επόμενης χρονιάς για να συνδυάσει τη βιωσιμότητα της εταιρίας με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. «Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η ομάδα χρειάζεται 1.200.000 ευρώ. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα ban, αλλά με καλές διαπραγματεύσεις τα ποσά για να αρθεί το απαγορευτικό δεν είναι μεγάλα».

Προηγούμενο άρθροΜανίκας: “Μόνη σωστή και έντιμη λύση είναι η αναδιάρθρωση”
Επόμενο άρθροΚόστα: “Είχα τόσους τραυματισμούς που αναρωτήθηκα αν πρέπει να συνεχίσω να παίζω”