Ο Ανδρέας Πετρόπουλος υποδέχτηκε τον Αντώνη Κόνιαρη στην οικογένεια του Ιωνικού και τόνισε πως άπαντες στην ομάδα της Νίκαιας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ενόψει της αναμέτρησης με το Λαύριο.

Το blog του Ανδρέα Πετρόπουλου:

Πρώτα από όλα θέλω να ξεκινήσω ευχόμενος τα καλύτερα στο νεογέννητο μωρό του συμπαίκτη μου, Adam Smith, που φαίνεται ότι μας έφερε γούρι στον αγώνα με τον Ηρακλή, αφού γεννήθηκε λίγες ώρες πριν από αυτόν.

Όπως είπα, λοιπόν, προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό διπλό στη Θεσσαλονίκη κι αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη των στόχων μας και να διανύσουμε μια καλή εβδομάδα. Θέλουμε πάντως να την ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο κι αυτός θα είναι μια νίκη κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

Αντιμετωπίζουμε την ομάδα – έκπληξη του πρωταθλήματος, οπότε είναι δεδομένες οι δυσκολίες του αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας, όμως, κι έχουμε ψυχολογία και γνώση από το διπλό του πρώτου γύρου. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα δύο, μαζί με το πλάνο του προπονητή βέβαια, για να πανηγυρίσουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, να πω ότι χαιρόμαστε που καλωσορίσαμε άλλον έναν ποιοτικό Έλληνα παίκτη στο ρόστερ μας, τον Αντώνη Κόνιαρη.