Το σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ωστόσο η ΕΟΚ προχώρησε στην αναβολή τους, όπως συνέβη με τις υπόλοιπες διοργανώσεις που βρίσκονται υπό τη σκέπη της.

Κάπως έτσι, ο ΕΣΑΚΕ… τρέχει για να ορίσει την 3η αγωνιστική στο τέλος αυτής της εβδομάδας ενώ παράλληλα μένει να φανεί τι θα συμβεί με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη και την απαγόρευση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημερινό (3/11, 15:00) Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής θα αποφασιστεί η διεξαγωγή αγωνιστικής αυτό το Σ/Κ. Το μεγάλο ζήτημα όσον αφορά το καλεντάρι έχει να κάνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Κολοσσό που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ιβανώφειο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η αγωνιστική είναι οι δυο ομάδες να αποδεχθούν την αλλαγή έδρας και το ματς να γίνει στη Ρόδο!

Όσον αφορά τον εξ αναβολής αγώνα του Άρη με τον Ηρακλή που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο (4/11, 17:00), οι δυο ομάδες θα πρέπει να συμφωνήσουν ώστε να πραγματοποιηθεί σε γήπεδο εκτός Θεσσαλονίκης, κάτι που συνεπάγεται πολλές αντικειμενικές δυσκολίες όπως να βρεθεί διαθέσιμο γήπεδο που θα πληροί τις προϋποθέσεις και για το οποίο θα συναινέσουν αμφότεροι, οι μετακινήσεις και η διαμονή.