Ο Γιώργος Βόβορας υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ότι ο Σέλβιν Μακ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ εκθείασε την προσπάθεια των Καλαϊτζάκη και Δίπλαρου.

Ο 43χρονος τεχνικός μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε ότι: «Μέσα σε 48 ώρες έπρεπε να προετοιμάσουμε ένα παιχνίδι. Και βάλαμε κάποιους στόχους. Για μας ήταν μάθημα το ματς με την ΤΣΣΚΑ γιατί αυτή η ομάδα έχει χτιστεί για να έχει αμυντική νοοτροπία. Και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δεν ειχαμε καλο βαθμό σε αυτό το κομμάτι. Σε λιγες ωρες να αλλαξουμε απλά πραγματατάκια όπως είναι τα deflections.

Με την ΤΣΣΚΑ είχαμε τα λιγότερα φέτος και αυτό δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αμυνθήκαμε. Σήμερα είχαμε εξαιρετικό βαθμό ειδικά στο αμυντικό κομμάτι με 35 deflections. Και είναι εξαιρετικό νούμερο. Πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό, γυρίσαμε καλά τη μπάλα και κάναμε μια καλή, συνολικά, προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών όπως είναι ο Καλαϊτζάκης και ο Δίπλαρος, ειδικά στην άμυνα. Και έτσι είναι ο μοναδικός δρόμος να μπουν στην ομάδα».

Για το αν υπολογίζει τον Σέλβιν Μακ για το ματς με την Εφές: «Έρχεται από μια μεγάλη αποχή, αλλά μιλήσαμε και όπως μου είπε προπονείται και είναι σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Εφές. Θα μπει στο rotation και θα μας δώσει μερικά ποιοτικά λεπτά».

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε ο Μποχωρίδης: «Ένιωσε ένα σφίξιμο και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τον προστατεύσουμε. Μπορούσε να παίξει αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε ενόψει και του αγώνα με την Εφές κάποια μικρή υποτροπή. Σε μια δύσκολη σεζόν όπως είναι η φετινή, θα μας δώσει και ο Δίπλαρος μερικά σημαντικά λεπτά όπως έκανε σήμερα. Οι ομάδες πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες».