Ο Φώτης Ζούμπος μίλησε ενόψει Περιστερίου στον ΕΣΑΚΕ, αναλύοντας την, ενώ ανέφερε τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλων Πάτρας.

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας

Η ομάδα μας πέτυχε τεράστια νίκη εναντίον του Ηρακλή. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο , όμως ο Ηρακλής αντέδρασε στο δεύτερο και μας έβαλε πάρα πολύ δύσκολα . Πέρασε μπροστά , αλλά στην τελευταία φάση με την ενέργεια του Γιάννη Μολφέτα πήραμε τη νίκη, που ήταν και το ζητούμενο.

Αυτό το αποτέλεσμα μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία καθώς είναι μια εκτός έδρας νίκη εναντίον μίας ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία είναι αυτό που θέλουμε και τέτοιες νίκες μας δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα εφόσον το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά , όλοι αφομοιώνουμε την τακτική του προπονητή μας και με την πάροδο του χρόνου βρισκόμαστε ακόμα καλύτερα οι παίχτες μεταξύ μας εντός αγωνιστικού χώρου. Ξεκουραστήκαμε λόγω του ρεπό μας και δουλέψαμε στις αδυναμίες μας.

Επόμενος αντίπαλος είναι το Περιστέρι VITABIOTICS . Είναι μια εξαιρετική και πολύ ποιοτική ομάδα. Έχουν γεμάτο ρόστερ και θέλουν να βρεθούν όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος της χρονιάς. Οι παίκτες του έχουν αρκετή εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Θα πρέπει να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στην έδρα τους και όπως όλοι οι γηπεδούχοι έτσι και το Περιστέρι VITABIOTICS θα παίξει με μεγάλη ενέργεια για να το εκμεταλλευτεί. Γνωρίζουμε ότι το κάνουν πολύ καλά όπως και το ότι παίζουν στα όρια του φάουλ. Ειδικά με ομάδες του επιπέδου τους θα πρέπει να κάνουμε όλα τα μικρά και βασικά πράγματα πολύ καλά.

Σας εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο.