Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ ο Παναθηναϊκός δε δυσκολεύτηκε να συνεχίσει την αήττητη πορεία του, με θύμα αυτή τη φορά το Παγκράτι. Το τριφύλλι εμφανίστηκε σχεδόν πάνοπλο (δεν αγωνίστηκε ο Αδαμόπουλος) κι αυτό απλοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα.

Το τελικό 97-57 είναι ενδεικτικό της διαφοράς σε δυναμική και ταλέντο και το μόνο αρνητικό της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Ριμαγμού, που ελπιίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό. Οι διαιτητές για άγνωστο λόγο άφησαν το ξύλο να κυριαρχήσει κι ίσως έπρεπε να σφυρίξουν λίγο παραπάνω.

Για τους γηπεδούχους ο Νεοκλής Αβδάλλας ήταν εξαιρετικός με 29 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σ’απόδοση οι Ανδρέας Κουστένης (23π.), Δημήτρης Ζερβός (19π.) και Δημήτρης Αθανασόπουλος (11π.).

Από εκεί και πέρα χρόνο συμμετοχής είχαν και οι αναπληρωματικοί, που πρόσφεραν πόντους και όμορφο θέαμα, ενώ το Παγκράτι απέδειξε πως δεν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στη λίγκα. Σκληρή ομάδα μεν, όμως της λείπει το ταλέντο και η ατομική ποιότητα.

Τέλος μετά το τέλος της αναμέτρησης τα παιδιά του Γιάννη Σιούτη έβγαλαν κι αναμνηστική φωτογραφία με τους νέους παίκτες της ανδρικής ομάδας Κέντρικ Πέρι, Οκάρο Ουάιτ και Ντάριλ Μέικον.