Ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου αλλά και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, εμβολιάστηκαν με τη μονή δόση που εξασφάλισε η ΕΟΕ για τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας.

Όσο ο ίδιος δεν τοποθετείται δημόσια, κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένη την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα. Ακόμη κι αν όλοι όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι μετά το τέλος των εφετινών υποχρεώσεών του με τους «ερυθρόλευκους», ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με στόχο την συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά με την «γαλανόλευκη» φανέλα.

Το ότι το όνομά του, όμως, έχει δηλωθεί στη λίστα που έχει αποσταλεί στην ΔΟΕ, αποδεικνύεται από την σημερινή επίσκεψή του στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας”, προκειμένου να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο μαζί με άλλους αθλητές (το έκανε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης) που έχουν επιλεγεί για την ολυμπιακή ομάδα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, που συνοδευόμενος από την γυναίκα του, Ολιμπία Χοψονίδου έκανε χρήση του ειδικού διημέρου εμβολιασμών που εξασφάλισε η ΕΟΕ, ώστε όλα τα μέλη της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Τόκιο (η Εθνική μπάσκετ θα περάσει από διαδικασία προολυμπιακού τουρνουά) να έχουν κάνει έγκαιρα το εμβόλιο.

Η παραπάνω είδηση αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση ότι ο “Kill Bill” βρίσκεται σε διάθεση επιστροφής στην «επίσημη αγαπημένη». Η επισημοποίηση της αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης, οπότε και θα γίνουν γνωστά τα ονόματα της προεπιλογής των παικτών που θα καλέσει ο άρτι αφιχθείς στην Αθήνα, Ρικ Πιτίνο, για την μίνι-προετοιμασία.