Δηλώσεις έκανε ο παίκτης της εθνικής μας, Χάρης Γιαννόπουλος, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Βουλγαρία (21/2, 19:00) για τα προκριματικά του Eurobasket 2021.

«Το όνομα της Βουλγαρίας μπορεί να μην προκαλεί κάποιο δέος ή κάποιον φόβο, αλλά όλα αυτά τα ματς και ειδικά οι πρεμιέρες έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, Είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και δεν αποτελεί δικαιολογία. Εξαρτάται από μας αν θα κερδίσουμε ή όχι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε εμείς καλά, θα είναι και το αποτέλεσμα καλό», ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ενόψει Βουλγαρίας (21/2, 19:00), προτού προσθέσει:

«Το κλίμα των ημερών δεν είναι και το καλύτερο για μπάσκετ. Πιστεύω πως το μυαλό των Πατρινών είναι περισσότερο στο καρναβάλι αυτή την περίοδο, αλλά τους περιμένουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και ελπίζουμε να είναι όσο περισσότερος κόσμος γίνεται δίπλα μας, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δίνεται η ευκαιρία σε όλους εμάς, αλλά και σε πολλά παιδιά ακόμη να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική, ότι είναι καλοί παίκτες και τους αξίζει να βρίσκονται εδώ».