Ο Βαγγέλης Λιόλιος στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα ενδότερα της Εθνικής ομάδας, αλλά και στο γεμάτο κλειστό της Νεάπολης και επεσήμανε πως η «γαλανόλευκη» θα βάζει πάντα υψηλούς στόχους.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε στην κάμερα της NOVA: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο. Αυτό είναι η Εθνική ομάδα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Αληθινά τι πιστεύω. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η μεγάλη μας νίκη. Ξεπερνάει τις νίκες ή τις ήττες στο γήπεδο. Αυτό που κρατώ είναι το μήνυμα ενότητας από αυτά τα παιδιά. Ο Κώστας γυρνάει μαζί με τους συμπαίκτες του. Είναι κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Ο Μπουρούσης ερχόταν από την Κίνα για να παίξει. Η Εθνική είναι κάτι που δεν αγγίζεται και μας δίνει το δρόμο. Ήδη έχουμε κερδίσει, μας έχει κερδίσει.

Ο Νίκος Ζήσης με το ήθος, την αγάπη του, είναι ο Ζήσης όλης της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι προπονητής όλης της Ελλάδας. Ο Δήμος Ντικούδης είναι επιλογή όλης της Ελλάδας. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. Μπορεί να κάνω 100-1000 λάθη, αλλά ακούμε τι λέει ο κόσμος. Αυτός είναι ο κριτής.

Δεν είναι όμορφο να βάζεις δύσκολους στόχους και να τα καταφέρνεις; Καλύτερα να βάλεις υψηλούς στόχους για να αποτύχεις, παρά ψηλούς για να πετύχεις. Η Εθνική θα βάλει ψηλούς στόχους. Θέλουμε την θετική ενέργεια όλων για να κερδίσουμε.

Ο στόχος μου δεν είναι να εξυγιάνω. Σήμερα είναι η μέρα της Εθνικής. Από αύριο ανοίγει μια μέρα για άλλα πράγματα. Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από αλήθεια.

Εμείς θέλουμε να είναι η Εθνική όλων των Ελλήνων. Θέλουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πολεμήσουμε. Μιλάμε με όλους. Ας χαρούμε τη στιγμή, ας δώσουμε τη σημερινή μάχη. Είναι σημαντικός ο αγώνας για να βρεθούμε στο παγκόσμιο του 2023. Η ομάδα χρειάζεται θετική ενέργεια

Όπου μας καλούν, όπου έχουμε οικοδεσπότες που μας καλούν θα είμαστε παρόντες».