Ενθουασιασμένος και ανυπόνος για το επικείμενο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό στις δηλώσεις που έκανε για το site της ΕΟΚ πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Χάγη.

“Είμαι ενθουσιασμένος και λίγο ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι. Είναι τιμή και περηφάνεια να φοράω αυτά τα χρώματα, αυτή τη φανέλα, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ μεγάλη για την ομάδα και την προετοιμασία της και είμαι πολύ συγκεντρωμένος ώστε να μπορέσω να βοηθήσω.

Όποιος παρακολουθεί τον Τόμας (σσ. Γουόκαπ), ξέρει ότι δεν είναι εγωιστής ως παίκτης, ότι μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα. Ως παίκτης το έδειξε και πριν από δύο μέρες στον αγώνα με την Τσεχία. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω παρόμοια πράγματα. Ο κόουτς Σπανούλης μας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση με το πάθος του και την ενέργειά του. Θέλω να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα και να αφήσω τα πάντα στο παρκέ.

Η μητέρα μου από την ημέρα που τελείωσα το κολλέγιο έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρουμε το διαβατήριο και έκλαψε την ημέρα που έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε κι εγώ και ο αδελφός μου όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, ανέφερε ενδεικτικά ο Μήτρου-Λονγκ.