Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο Βέντραν Μπόσνιτς μετά την ήττα της Βοσνίας από την Ελλάδα (65-70) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, δεν μου αρέσει να το κάνω. Είδατε και μόνοι σας και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπήρχε εκνευρισμός, γιατί φτάσαμε κοντά στην Ελλάδα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να περάσουμε μπροστά», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

Όσο για τον αγώνα, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη! «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική και ευχαριστώ το κοινό μας για την συμπαράσταση. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά υποπέσαμε σε πολλά λάθη. Αν βάζαμε τις βολές, θα είχαμε κερδίσει. Ήμασταν καλύτεροι, δεν παρατήσαμε το ματς αλλά η προσπάθειά μας στο τέλος δεν ανταμείφθηκε από μια ανατροπή. Κάθε φορά που είχαμε μια ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς, δεν το κάναμε. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται τα λάθη και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, είμαι περήφανος γι’ αυτούς και το ματς είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον. Για μας τα δύο ματς με Βουλγαρία και Λετονία στην έδρα μας είναι κρίσιμα».