Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Λάρισας, για τον αγώνα της Ελλάδος απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία και έδωσε σύνθημα νίκης.

Γιώργος Παπαγιάννης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησαν ενόψει του αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα (30/6, 20:00, Novasports News) , για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

Και οι δύο στάθηκαν στη σημασία της παρουσίας του κόσμου και τη νέα προσπάθεια που γίνεται με τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Είναι ένα σημαντικό μας για μας και θέλουμε τη νίκη. Σίγουρα θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου, είναι θετικό ότι υπάρχει sold out.

Είναι σημαντικό το μπάσκετ να είναι ενωμένο και να πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, παίκτες και φίλαθλοι. Να έρθουν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι οι φίλαθλοι, τους θέλουμε μαζί μας. Για τον κόουτς Ιτούδη δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ.

Μιλά από μόνη της η καριέρα του, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ξέρουμε απόλυτα τι θα φέρει στο τραπέζι το φετινό καλοκαίρι και σίγουρα ανυπομονούμε για το αυριανό παράθυρο και τις υπόλοιπες συνεργασίες μαζί του”.

Λαρεντζάκης: “Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και εφαρμόσμουμε το πλάνο μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα”
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: “Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά όλες αυτές τις μέρες και θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που αγκαλιάζει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Θεωρώ πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και εφαρμόσουμε το πλάνο μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο κόουτς έχει βάλει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι μας, έχει μεγάλη γνώση και εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και θεωρώ πως θα μας βοηθήσει αρκετά”