Ο γιατρός της Εθνικής Ανδρών, Κώστας Παρίσης, γύρισε τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο 1987, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Νίκο Γκάλη.

«Το ’87 ήταν η μεγαλύτερη στιγμή. Ήταν ανεπανάληπτη, οι αναμνήσεις είναι ανεπανάληπτες και κυρίως το πως φτάσαμε ως εκεί ξεκινώντας από το μηδέν. Μπορούσαμε να μην είχαμε κατεβεί κι όλας, να κατεβάζαμε την εφηβική ομάδα λόγω ενός θέματος που προέκυψε την παραμονή του αγώνα με τους αθλητές που θέλανε να φοράνε δικά τους ρούχα που είχαν συμβάσεις», ανέφερε ο Κώστας Παρίσης στην Cosmote TV, προτού σταθεί στον Νίκο Γκάλη:

«Ο Γκάλης ήταν σοβαρός και ακλόνητος, δεν έβγαζε κιχ. Ό,τι του άρεσε έτρωγε στο ξενοδοχείο, ό,τι δεν του άρεσε δεν το έτρωγε. Με τον Νίκο συνεννοούμασταν με τα μάτια και στη διάρκεια του αγώνα όταν χάναμε με κοίταζε και τον κοίταζα από τον πάγκο και μου έκανε νόημα με το χέρι. Είχαμε συνεννόηση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν αρχηγός με τα όλα του και προστέθηκε και ο Παναγιώτης Φασούλας. Εκεί ανδρώθηκε και μεγαλούργησε η Εθνική».