Η Λαμπρινή Πολυμένη δήλωσε ενθουσιασμένη από την στήριξη της Εθνικής Γυναικών στην Κορασίδων και εξέφρασε την μικρή της… απογοήτευσή της για τον τελικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε η Πολυμένη στο site της ΕΟΚ:

«E, εντάξει… Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα στον τελικό…», είπε λίγο μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Η Λαμπρινή Πολυμένη, στα 15 της, το βρίσκει δύσκολο να «χωνέψει» την ήττα από την Σουηδία και να χαρεί για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

«Πανηγυρίσαμε, δεν λέω… Ήταν ο αρχικός μας στόχος και τον πετύχαμε. Δεν ήρθε όμως και το αποτέλεσμα που θέλαμε στον τελικό. Θα κρατήσουμε την άνοδο και θα συνεχίσουμε».

Η Πολυμένη είναι ένα από τα τέσσερα κορίτσια αυτής της ομάδας που όντας 15 και 16 χρονών θα δρέψουν τους καρπούς της ανόδου. Θα αγωνιστούν του χρόνου στην Α’ Κατηγορία.

«Δουλέψαμε πολύ όλες για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε κάποιες από τις Παγκορασίδες μαζί, αλλά κυρίως δούλεψε η μία για την άλλη, προσπάθησε η μία για την άλλη όλο αυτό το διάστημα και ακούγαμε τους προπονητές μας».

Άκουγαν και τις ευχές και τα τραγούδια κάποιων άλλων όμως. Της Εθνικής Γυναικών που ήταν δίπλα τους σε όλη την πορεία, έστω και από μακριά:

«Πραγματικά ήταν τεράστια τιμή για εμάς. Εγώ που τις έβλεπα μόνο από την τηλεόραση, τις έβλεπα να χαίρονται με κάτι που κάνουμε εδώ! Ανατρίχιασα μόλις είδα που ανέβασαν βίντεο και μας έστειλαν τις ευχές τους. Ήμασταν όλες πολύ χαρούμενες και παίζαμε και γι’ αυτές».

Έχει και αφιέρωση στο τέλος…

«Η άνοδος αφιερώνεται σε όλες τις συμπαίκτριές μου, στον κόουτς και όλους τους προπονητές μας εδώ, σε όλο το τιμ. Είμαστε οικογένεια, περάσαμε πολλές ώρες όλοι μαζί και είμαι χαρούμενη που θα ξανασυναντηθούμε στην Α’ Κατηγορία».