Με εννιά παίκτες η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Μέχρι την Τετάρτη (19/6) η ενσωμάτωση των διεθνών που έπαιξαν στους τελικούς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε η Εθνική ομάδα μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα γίνει 2 με 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε στη διάθεσή του μόλις εννιά παίκτες, καθώς εκτός προπονήσεων βρίσκονται οι διεθνείς που έπαιξαν στους τελικούς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα μπουν από την Τετάρτη (19/6) στις επάλξεις.

Έτσι από τους 19 παίκτες της προεπιλογής παρόντες ήταν μόνο οι Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νεοκλής Αβδάλας.