Με αφορμή τις αναμετρήσεις της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023 κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία (11/11) και Πορτογαλία (14/11) η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ. Η έμπειρη παίκτρια υποστήριξε πως ο όμιλος της Εθνικής είναι βατός και αν η ομάδα παίξει στο επίπεδο που μπορεί, η πρόκριση είναι εφικτή.

Πιο συγκεκριμένα η Σπανού είπε:

«Η Εθνική Ομάδα κάνει μια νέα αρχή με καινούριο προπονητή. Συμμετέχουμε σ’ έναν όμιλο που μπορεί να γίνει βατός και θεωρώ ότι αυτό είναι στο χέρι μας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ και ακολουθεί αγώνας με την Πορτογαλία στην Ξάνθη. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό.

Όπως πάντα ανυπομονώ να αγωνιστώ. Η Εθνική είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Θέλω να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο. Αν παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε με τις παίκτριες που διαθέτει η ομάδα μας η πρόκριση είναι εφικτή».

Πριν λίγες ημέρες η Άρτεμις Σπανού βρέθηκε στην Αθήνα, αυτή τη φορά για αγώνα του Eurocup όταν η Πολκοβίτσε αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για τη συγκεκριμένη εμπειρία η Σπανού είπε:

«Ήταν περίεργα για μένα να παίξω για πρώτη φορά εναντίον μιας ελληνικής ομάδας. Για το μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα ήταν θετικό που συμμετείχαν πέντε ομάδες στο Eurocup. Εύχομαι στις ομάδες που συνεχίζουν να προκριθούν και να ακουστούν τα ονόματα των Ελληνίδων παικτριών στην Ευρώπη. Και μαζί με αυτό οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας να αποκτούν εμπειρίες για να είμαστε ακόμα καλύτερα σε κάθε αποστολή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».