Συνέντευξη στην Opinion de Malaga έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, με αφορμή την κόντρα των δύο ομάδων, αύριο (20/10) στις 21:00, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Πρίντεζης είναι συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς φόρεσε την πράσινη-μοβ φανέλλα στο παρελθόν, δηλώνοντας κιόλας, πως ήθελε να προσφέρει περισσότερα στην πρώην ομάδα του. Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια την πρώτη αγωνιστική: «Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Για το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός σε σχέση με την τελευταία σεζόν: «Θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο φέτος, να γίνουμε πιο επιθετικοί. Έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, κάτι που είναι σημαντικό με το νεο format της Euroleague. Eίναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε τι ζητά από εμάς ο κόουτς Σφαιρόπουλος και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων»

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην Euroleague: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final 4»

Για τα δυνατά σημεία της Μάλαγα: «Η αλήθεια είναι πως δεν την παρακολούθησε πολύ φέτος, Δουλέυουμε σε αυτό τις τελευταίες μέρες και πιστεύω πως είναι πολύ καλή ομάδα με ένα προπονητή τον Πάλθα, ο οποίος έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Πάντα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα»

Για το αν του έκανε έκπληξη η νίκη της Μάλαγα κόντρα στη Φενέρ: «Όχι δεν μου έκανε έκπληξη, αφού ξέρω πόσο δυνατή ομάδα είναι. Παίζει εξαιρετικά και παίρνει ενέργεια από τους οπαδούς της. Πάντα είναι γεμάτο το γήπεδο και ο Πλάθα είχε φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Πιστεύω πως μπορεί να είναι μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης

Για τις αναμνήσεις που έχει από το πέρασμα του στη Μάλαγα: «Υπάρχουν όμορφες στιγμές αλλά και άσχημες. Είμαι πολύ λυπημένος που δεν κατάφερα να δώσω όσα μπορούσα. Πραγματικά το ήθελα, αλλά μερικές φορές οι περιστάσεις δεν σου το επιτρέπουν. Η ζωή προχωρά όμως και εύχομαι τα καλύτερα στη Μάλαγα, αφού τα αξίζει. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τους φιλάθλους της Μάλαγα»