Η αποχώρηση του Ζβέζνταν Μίτροβιτς από τη Βιλερμπάν μοιάζει δεδομένη, με γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επαφή του έμπειρου τεχνικού με την Μπάγερν Μονάχου.

Από τα μισά της φετινής σεζόν φάνηκε ότι η συνεργασία του Ζβέζναν Μίτροβιτς με τη Βιλερμπάν θα ολοκληρωνόταν σύντομα. Οι διαφωνίες που προέκυψαν και η “κόντρα” του με κάποιους από τους παίκτες – αστέρια της γαλλικής ομάδας δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει δρομολογήσει ήδη την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Αυτό φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα κι από την κίνηση της Βιλερμπάν να επαναφέρει στο επιτελείο τον Φρεντερί Φοτού, κάτι που δεν αποτελούσε εισήγηση/επιθυμία του Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Η “Progres” πήγε μάλιστα το θέμα ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την Μπάγερν Μονάχου. Ο γερμανικός σύλλογος αναζητά προπονητή (σ.σ.: o Όλιβερ Κόστιτς ήταν υπηρεσιακός) μετά την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, έχοντας εστιάσει στον Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ένα ενδιαφέρον που εφόσον πάρει σάρκα και οστά (βλ. πρόταση) θα σημαίνει πως ο 50χρονος τεχνικός όχι μόνο δεν θα μείνει άνεργος, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται σε ομάδα της EuroLeague, που κάνει πρωταθλητισμό στο εγχώριο πρωτάθλημα.