Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να… πονοκεφαλιάζει από τα προβλήματα τραυματισμών με τους δύο ηγέτες της να παραμένουν στα «πιτς».

Σε δύσκολη θέση συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, που ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε για την κατάσταση των Κέβιν Πάνγκος και Σέιβον Σιλντς και οι απαντήσεις που έδωσε προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία.

Για την ακρίβεια, ο Σιλντς που παραμένει εκτός από τις 20 Οκτωβρίου με τραυματισμό στο αριστερό πόδι δύσκολα θα είναι έτοιμος στο ιταλικό Κύπελλο (15-19 Φεβρουαρίου) και γίνεται… αγώνας δρόμου, προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει σε περίπου πέντε – έξι εβδομάδες.

Αντιθέτως, τα πράγματα με τον Πάνγκος μοιάζουν ακόμα χειρότερα. Η αποθεραπεία του Καναδού μετά τον τραυματισμό στο γόνατο δεν πήγε όπως θα περίμεναν στην Ιταλία και φαίνεται πως ο Μεσίνα δεν θα τον έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα γράφτηκε στον ιταλικό Τύπο ότι η Αρμάνι επιχειρεί να… ρίξει βόμβα με την απόκτηση του Κέμπα Ουόκερ, βλέποντας το «ιατρικό δελτίο» της να παραμένει γεμάτο.