Ο Εργκίν Αταμάν ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για το ξεχωριστό χρώμα που έδωσε στο Final 4.

Μπορεί η ομάδα του να τους πίκρανε, αλλά ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Τούρκος προπονητής της Εφές θεωρεί πως οι πάνω από 10-11 χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων»… έσωσαν το image του Final 4.

«Ένα ευχαριστώ στους φίλους του Ολυμπιακού. Ξέρω πως πριν δύο μέρες στενοχωρήθηκαν, όμως έκαναν με την παρουσία τους τη διοργάνωση φανταστική. Αν οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν ήταν εδώ, θα παίζαμε σε άδειο γήπεδο. Εκείνη έκαναν την ατμόσφαιρα καταπληκτική», τόνισε στο Eurohoops.

«Στο ξενοδοχείο όλοι οι Έλληνες έρχονταν και βγάζαμε φωτογραφίες. Οι Έλληνες και Τούρκοι είμαστε γείτονες, είμαστε φίλοι», πρόσθεσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πίστη που είχε για το back-to-back. «Όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει κάτι τέτοιο μια ομάδα. Στην αρχή της σεζόν το καταλάβαινα κι εγώ πως κάτι δεν πήγαινε καλά, κάτι δεν λειτουργούσε όπως πριν. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν όμως, που είναι και το πιο σημαντικό, βελτιωθήκαμε, παίξαμε με πάθος, ανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας και έτσι έκανα την πρόβλεψη πως θα πάρουμε ξανά τον τίτλο», ανέφερε.