Στο κεφάλαιο του ΝΒΑ και στο γεγονός πως έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξή του στη Fanatik.

Ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε πως δεν έχει κάποια πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως, τόνισε ότι υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν, ενώ για τη μεταγραφική ενίσχυση υπογράμμισε ότι ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα φέρει απλούς παίκτες.

«Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ακόμα έναν χρόνο. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από την άλλη πλευρά, είμαι επαγγελματίας και θα εκτιμήσω την κατάσταση. Αν δεν θέλει η ομάδα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα με αφήσει ελεύθερο την επόμενη χρονιά. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα στην Αθήνα. Αν έρθει μία πρόταση (σ.σ από τον Παναθηναϊκό) θα την σκεφτώ. Αν δεν έρθει, τότε θα κοιτάξω μπροστά.

Ξέρω ότι με παρακολουθούν άνθρωποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βρίσκομαι στο τοπ επίπεδο στην EuroLeague. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από το NBA, αλλά αν έρθει ξέρω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και εκεί», ενώ στάθηκε και στην επόμενη χρονιά με τους «πράσινους»

«Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν. Είμαστε πρωταθλητές. Το πολύ δύο παίκτες θα φύγουν και δύο θα έρθουν. Θα είναι σημαντικοί παίκτες, ο πρόεδρος Γιαννακόπουλος δεν θα φέρει απλούς παίκτες έτσι κι αλλιώς».